Over Paul

In 1964 ben ik in Heiloo geboren als zoon van een zelfstandig ondernemer. Na een periode in het buitenland ben ik m’n carrière gestart als intercedent bij Randstad. Een prima ervaring om professioneel te leren werken. Mijn persoonlijke groei ging me niet snel genoeg, reden om te kiezen voor de middenkader opleiding bij ABN Amro. Een snelle carrousel langs alle onderdelen van het bankkantoor volgde. Als chef kas/balie van het toenmalige hoofdkantoor heb ik veel leidinggevende ervaring opgedaan.

Ik voel me thuis in nieuwe uitdagingen en nieuwe omgevingen. Reden om met regelmaat te kiezen voor vernieuwing. Bijvoorbeeld voor het Zweedse EF Education, waar ik verantwoordelijk was voor de marketing en sales van de talenprogramma’s voor boven de 16 jaar.

Op Universiteit Nyenrode werd ik als Hoofd Marketing verantwoordelijk voor dit prachtige merk. Een fantastische periode met grote veranderingen op marketinggebied.

De Baak Driebergen In het jaar 2000 bood Harry Starren, directeur van de Baak, Management centrum vno-ncw, me de kans om zelfstandig te gaan werken.
Ik ben hem er nog altijd dankbaar voor. Ik heb graag met de Baak samengewerkt.

Naast De Baak ben ik o.a. actief geweest voor IPAN, KPMG en VDS. Door de Schouten & Nelissen Groep ben ik in 2003 gevraagd om een groot veranderingsproces te begeleiden. Daarna volgden Masterclass Academy, Eiffel, Nuon  Netwerk Services, ROC Midden-Nederland, Stratix, Maastricht Aachen Airport en UWV. Momenteel ben ik werkzaam als Head of Marketing, Recruitment and Admissisions voor de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik ben trotse vader van drie volwassen kinderen. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, wandel met de hond over m’n geliefde Hilversumse hei, reis graag en loop hard. Op 6 november 2011 liep ik samen met loopmaat Freek de New York Marathon. De laatste tijd loop ik met grote regelmaat halve marathons. Heerlijk!